طرز تهیه کیک بستنی

دانلود طرز تهیه کیک بستنی طرز تهیه کیک بستنی لایه ای طرز تهیه کیک بستنی کافی شاپ طرز تهیه کیک بستنی با ویفر طرز تهیه کیک بستنی بدون فر طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی طرز تهیه کیک بستنی تیرامیسو طرز تهیه کیک بستنی میهن

کیک بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بستنی در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۳ عدد
شیر¾ پیمانه
روغن مایع¾ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل⅛ قاشق چایخوری
آرد قنادی⅕ پیمانه
شکر¾ پیمانه
موز۱ عدد
بستنی وانیلی۲ عدد
خامه فرم گرفتهبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله اول

برای تهیه کیک بستنی خوشمزه، ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را درون کاسه می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و کرم رنگ شود.

مرحله دوم

حالا شیر را درون یک ظرف جداگانه می ریزیم، سپس پودر کاکائو را درون شیر می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های پودر کاکائو کاملا حل شود. در ادامه مخلوط شیر و کاکائو را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه بلافاصه روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم خوب ترکیب و یکدست شود. در ادامه درون یک ظرف جداگانه مخلوط آرد قنادی و بکینگ پودر را ۲ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم، سپس این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در ادامه به کمک لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط می کنیم تا مواد خمیر با هم ترکیب و یک دست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه قالب مورد نظر را انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با مقداری روغن چرب می کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه کاملا بپزد.

مرحله هفتم

در این مرحله بستنی را در دمای محیط قرار می دهیم تا آب شود. در ادامه پس از گذشت ۵۰ دقیقه درون کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی فرو می کنیم اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک به طور کامل پخته است.

مرحله هشتم

حالا کیک را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس با چاقو قسمت گنبدی کیک را جدا می کنیم و در وسط کیک یک حفره ایجاد می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله خورده های کیک را برای تزئین کنار می گذاریم. در ادامه بستنی آب شده را درون کیک می ریزیم، سپس موز را درون کیک قرار می دهیم، مجددا روی موز بستنی می ریزیم تا بستنی موز را پوشش دهد.

مرحله دهم

حالا لایه گنبدی کیک را مجددا روی حفره قرار می دهیم، سپس به مدت ۵ تا ۷ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی سفت شود. در پایان خامه فرم گرفته را روی کیک می مالیم، سپس با خورده کیک تزئین می کنیم. نوش جان