طرز تهیه کشک کدو

طرز تهیه کشک کدو شیرازی طرز تهیه کشک کدو با گوجه طرز تهیه کشک و کدو ساده طرز تهیه کشک کدو تنبل کشک و کدو بختیاری کشک و کدو یزدی طرز تهیه کشک کدو بادمجان مجلسی طرز تهیه کدو کشک مازندرانی

کشک کدو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک کدو در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۶ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۳ عدد
سیر ۴ حبه
کشک مایع۱ فنجان
گردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمزبه مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه کشک کدو

مرحله اول

برای تهیه کشک و کدوی خوشمزه در ابتدای کار کدوها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه حاوی آب نمک قرار می دهیم. در همین حین پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به تابه افزوده و کمی تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز خوشرنگ شد، آنرا از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه سیرها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در همان تابه تفت می دهیم تا طلایی شوند، سپس از تابه خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله نعنا خشک را به تابه اضافه می کنیم و چند ثانیه تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس از تابه خارج می کنیم. در ادامه تابه را با دستمال کاغذی تمیز کرده و مجددا چند قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا کدوها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم، سپس درون تابه می چینیم و سرخ می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به تابه حاوی کدو اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله نصف پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم، سپس ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد به طور کامل بپزند.

مرحله هفتم

پس از اینکه مواد پختند و آب درون قابلمه کشیده شد، آنها را با گوشکوب برقی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه کشک را به قابلمه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم غذا به روغن بیفتد. توجه داشته باشید که مقدار کشک در این غذا سلیقه ای است و می توانیم آنرا کم و زیاد کنیم. در نهایت کشک و کدو را به همراه نان سرو می کنیم.