طرز تهیه کباب پنجابی

طرز تهیه کباب پنجابی , دستور پخت کباب پنجابی

کباب پنجابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه هندی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب پنجابی در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت ران بره۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
ماست چکیده¾ پیمانه
سیر۲ حبه
زنجفیل تازه۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۶ قاشق سوپخوری
کره۳ قاشق سوپخوری
چات ماسالایک قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب پنجابی

مرحله اول

برای تهیه کباب پنجابی خوشمزه ابتدای کار ماست چکیده را به همراه روغن زیتون، نمک، گرام ماسالا و فلفل قرمز درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پوست سیر و زنجبیل را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر و زنجبیل را به مخلوط ماست اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه گوشت را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون کاسه حاوی مخلوط ماست چکیده اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوشت را با مخلوط ماست خوب هم می زنیم تا گوشت به مواد آغشته شود. در ادامه روی کاسه حاوی گوشت مزه دار شده را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از گذشت این زمان گوشت مزه دار شده را از درون یخچال خارج می کنیم. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه مخلوط ماست را از روی گوشت تمیز می کنیم.

مرحله پنجم

حالا برس را به کره ذوب شده آغشته می کنیم، سپس روی گوشت ها می مالیم. در ادامه تکه های گوشت را به سیخ می کشیم. در ادامه زغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس سیخ ها را روی آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

در نهایت اجازه می دهیم گوشت ها به صورت کاملا بپزند.پس از پخت کباب ها در صورت تمایل مقداری چای ماسالا روی آن ها می پاشیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه گوجه فرنگی کبابی سرو می کنیم. نوش جان.