طرز تهیه پودینگ موز و گردو

طرز تهیه پودینگ موز و گردو , دستور پخت پودینگ موز و گردو

پودینگ موز و گردو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ موز و گردو در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم پودینگ موز و گردو
شیر۳ پیمانه
شکر¾ پیمانه
موز۲ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر گردو۵۰ گرم
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
شکلات تلخبه مقدار کافی
پودر بیسکویتبه مقدار کافی

طرز تهیه پودینگ موز و گردو

مرحله اول

برای تهیه پودینگ موز و گردو خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل خامه و شیر را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آنها با دمای محیط یکی شود. حالا شکر را به همراه آرد و نشاسته ذرت درون قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به خوبی مخلوط کرده، سپس شیر را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند و هیچ گلوله از آرد باقی نماند. در ادامه زرده تخم مرغ را به قابلمه می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه مواد درون قابلمه را مجددا هم می زنیم تا یکدست شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با همزن دستی به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا مایه پودینگ به غلظت فرنی نزدیک شود.

مرحله چهارم

زمانی که مایه پودینگ به غلظت فرنی رسید، وانیل و خامه به دمای محیط رسیده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مایه یکدست شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا ۱ عدد موز را با چنگال پوره می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله موز پوره شده را به همراه پودر گردو به قابلمه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم. حالا مایه پودینگ را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده، سپس به یکی از قسمت ها شکلات بنماری شده را می افزاییم.

مرحله ششم

حالا مایه را به خوبی مخلوط می کنیم تا شکلاتی شود، سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و یک لایه پودر بیسکویت درون ظرف ریخته و روی آنرا صاف می کنیم. ر ادامه موز باقیمانده را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله هفتم

حالا ورقه های موز را روی  پودر بیسکویت و دیواره های ظرف می چینیم، سپس مقداری از مایه پودینگ شکلاتی و مقداری از مایه پودینگ سفید به ترتیب روی ورقه های موز می ریزیم. در ادامه لایه ها را به همین صورت ادامه می دهیم.

مرحله هشتم

در نهایت پودینگ موز و گردو را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان پودینگ را از یخچال خارج می کنیم. به دلخواه می توانید پودینگ را درون لیوان های تک نفره سرو کنید. نوش جان.