طرز تهیه نان حلوایی

طرز تهیه نان حلوایی تالش طرز تهیه نان فطیر حلوایی طرز تهیه نان حلوایی اردبیل طرز تهیه نان زرین تالشی نان حلوایی دیجی کالا

نان حلوایی یکی از انواع نان های خوشمزه و ایرانی است که برای میان وعده بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان حلوایی در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
شیر ولرم۱ لیوان
کره۷۰ گرم
روغن مایع۵۰ گرم
خمیر مایه فوری۷ گرم
شکر۱ قاشق مرباخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
آرد۳٫۵ لیوان
مواد لازم برای خمیر
آرد۲۵۰ گرم
روغن مایع۴۰ گرم
آرد۲۳۰ گرم
مواد لازم برای رومال
کره۲ قاشق غذاخوری
زرده ی تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان حلوایی

مرحله اول

برای تهیه نان حلوایی خوشمزه در ابتدای کار به سراغ درست کردن خمیر می رویم، برای این منظور روغن مایع و کره را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره بدون داغ شدن کاملا ذوب شود.

مرحله دوم

حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و خمیر مایه فوری را به همراه شکر و نمک به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس درون کاسه همزن خمیرزن ریخته و آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی چسبد حاصل شود، سپس خمیر را درون یک کاسه چرب شده گذاشته و روی آنرا با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور روغن مایع را درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را روی حرارت می گذاریم و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا آرد طلایی شود، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم مواد میانی کاملا خنک شود. پس از اتمام استراحت خمیر، آنرا بدون ورز دادن به ۶ گلوله یکسان تقسیم می کنیم و روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم. در ادامه خمیرها را به صورت نازک باز می کنیم.

مرحله هفتم

حالا دو طرف خمیر را به مرکز آن تا زده و مقداری از مواد میانی روی آن می ریزیم، سپس خمیر را رول کرده و به صورت حلزونی جمع می کنیم. در ادامه همه خمیرها را درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله می چینیم.

مرحله هشتم

حالا روی خمیرها را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کنند تا حجم آنها ۲ تا ۳ برابر شوند. در این فاصله فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله نهم

پس از اتمام استراحت خمیر روی آنها را با مخلوط کره، زرده تخم مرغ و شیر رومال کرده و با چنگال روی آنها خط می اندازیم، سپس سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. نوش جان.