طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی

طرز تهیه شیرینی نازک ارمنی طرز تهیه شیرینی نازک کره ای طرز تهیه شیرینی نازک تبریزی طرز تهیه شیرینی نازک پسته شیرینی نان نازک قزوین خانم گل آور طرز تهیه شیرینی قزوینی

شیرینی نازک قزوینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نازک قزوینی
آرد۱ پیمانه
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
پودر قند¼ پیمانه
سفیده تخم مرغ۱ عدد
ماست¼ پیمانه
آب ولرم۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
مخمر فوری۱ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی شیرینی
پودر بادام یا پودر پسته۱۰۰ گرم
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه در ابتدای کار مخمر فوری را به همراه شکر و آب ولرم درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را با درپوش پوشانده و اجازه می دهیم خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

حالا سفیده تخم مرغ را به همراه ماست و پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود.

مرحله سوم

در ادامه حین کار روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم تا روغن جذب خمیر شود. حالا خمیر را درون یک کاسه چرب شده گذاشته و روی آنرا با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. حالا خمیر را روی سطح کار با کمک وردنه به ابعاد ۴۰ در ۳۰ باز کرده و به صورتی که یک سانت از لبه ها فاصله داشته باشد با روغن رومال می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد میانی را آماده می‌ کنیم، برای این منظور پودر بادام را به همراه پودر قند و پودر هل مخلوط می کنیم، سپس به صورت پخش روی خمیر می ریزیم. توجه داشته باشید مواد میانی یک سانتی متر از لبه های خمیر فاصله داشته باشد.

مرحله ششم

در ادامه خمیر را از قسمت طول به آرامی رول کرده و خط اتصال خمیر را با دست محو می کنیم. حالا خمیر را با کمک وردنه کمی تخت کرده و به اندازه های ۲ سانتی متر با کاتر برش می زنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا خمیرها را با فاصله درون سینی فر می چینیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شود.

مرحله هشتم

زمانی که روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شد، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی‌ ها کاملا خنک شوند، سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت شیرینی ها را با پودر نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان.