طرز تهیه شیرینی ارده کنجد

طرز تهیه شیرینی ارده کنجد , دستور پخت شیرینی ارده کنجد

شیرینی ارده کنجد یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ارده کنجد در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ارده کنجد
آرد۱ لیوان
ارده کنجد½ لیوان
پودر قند½ لیوان
روغن مایع¼ لیوان
پودر دارچین یا هلنوک قاشق چایخوری
خرمابه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی ارده کنجد

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ارده کنجد خوشمزه در ابتدای کار ارده را به همراه روغن مایع درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس پودر قند را اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا مایه یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه به دلخواه پودر دارچین را به همراه آرد درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا مواد را با قاشق مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و منسجم حاصل شود، سپس از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و مقداری خرما میان آن می گذاریم، سپس خمیر را جمع می کنیم و درون مقداری کنجد می غلطانیم.

مرحله چهارم

حالا خمیرها را قالب زده و درون سینی فر که کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله از هم می چینیم. در ادامه سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند. نوش جان.