طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی سفید رنگ طرز تهیه سیر ترشی فوری طرز تهیه سیر ترشی با رب انار طرز تهیه سیر ترشی با رب انار و نبات طرز تهیه سیر ترشی شمالی طرز تهیه سیر ترشی همدانی طرز تهیه سیر ترشی با سیر تازه طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز

سیر ترشی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردم طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیر ترشی در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم سیر ترشی
سیر تازه۱ کیلوگرم
سرکه۲ لیوان
شیره انگور۴ قاشق غذاخوری
نمک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سیر ترشی

مرحله اول

برای تهیه سیر ترشی خوشمزه در ابتدای کار پوست نازک روی سیرهای تازه را جدا کرده و کاملا می شوییم، سپس سیرها را روی یک پارچه حوله ای گذاشته و اجازه می دهیم رطوبت آنها کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

زمانی که سیرها خشک شدند، آنها را به صورت مرتب درون یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک می چینیم. حالا شیره انگور را به صورت پخش روی سیرها ریخته و نمک را به همراه سرکه مخلوط می کنیم تا ذرات نمک حل شوند.

مرحله سوم

حالا مخلوط سرکه را درون شیشه روی سیرها ریخته و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا درون ترشی نفوذ نکند. در ادامه اجازه می دهیم سیر ترشی به مدت یک سال در دمای محیط استراحت کند تا کاملا رسیده و نرم شود.

مرحله چهارم

در صورتی که بخواهیم سیر ترشی را در زمان کوتاه تری آماده کنیم، آنها را کمی درون آب می جوشانیم، سپس درون شیشه ای ریخته و اجازه می دهیم به مدت دو ماه استراحت کند تا سیر ترشی برسد. نوش جان.