طرز تهیه سوپ کرفس

طرز تهیه سوپ کرفس و جو طرز تهیه سوپ کرفس رژیمی طرز تهیه سوپ کرفس و مرغ طرز تهیه سوپ کرفس و قارچ طرز تهیه سوپ کرفس مجلسی طرز تهیه سوپ کرفس و هویج فیلم طرز تهیه سوپ کرفس طرز تهیه سوپ کرفس بدون خامه

سوپ کرفس از جمله سوپ هایی محسوب می شود که علاوه بر اینکه به صورت مجلسی تهیه می شود، با تغییر مواد لازم، می توان آنرا به صورت کاملا رژیمی نیز درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کرفس در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس۴ ساقه
پیاز۱ عدد
آب۳ پیمانه
سیب زمینی متوسط۲ عدد
کره۲ قاشق غذاخوری
شیر۳ پیمانه
خامه صبحانه۱ پیمانه
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
پیازچه۲ ساقه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ کرفس

مرحله اول

برای تهیه سوپ کرفس خوشمزه ابتدای کار پوست ۱ عدد سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه پیازچه را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله دوم

حالا کرفس را می شوییم و به صورت ریز خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شویم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم، سپس درون قابلمه حاوی سیب زمینی و کرفس می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم و درون قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه آب را به همراه نمک و فلفل سیاه درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله چهارم

حالا زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم، سپس اجازه می دهیم سبزیجات درون قابلمه کاملا پخته شود. در ادامه پوست سیب زمینی باقی مانده را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی نگینی را به همراه کره و شیر درون یک قابلمه جداگانه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم سیب زمینی کاملا بپزد. زمانی که سبزیجات کاملا پخته شد حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

حالا با استفاده از گوشت کوب برقی یا غذاساز مخلوط سبزیجات را کاملا پوره می کنیم. در ادامه پوره سبزیجات را به مخلوط سیب زمینی و شیر اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذشت این زمان خامه صبحانه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری از سوپ روی خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا خامه هم دمای سوپ شده، سپس یکدست شود. حالا خامه را درون سوپ می ریزیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه سوپ یکدست شد آن را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید بلافاصله بعد از اضافه کردن خامه سوپ نباید جوش بزند. در آخر سوپ را از روی حرارت بر می داریم و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با لیمو ترش سرو می کنیم. نوش جان.