طرز تهیه سوتلاچ

طرز تهیه سوتلاچ بدون فر طرز تهیه سوتلاچ با فر سوتلاچ چیست طرز تهیه سوتلاچ با خامه فیلم طرز تهیه سوتلاچ طرز تهیه سوتلاچ روی گاز طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج سوتلاچ در تهران

سوتلاچ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوتلاچ در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم سوتلاچ
برنج نیم دانه½ پیمانه
آب۳ پیمانه
شیر۳ پیمانه
شکر½ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق مرباخوری
وانیل½ قاشق مرباخوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم

طرز تهیه سوتلاچ

مرحله اول

برای تهیه سوتلاچ خوشمزه در ابتدای کار برنج را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم برنج کاملا پخته و شفته شود و آب درون قابلمه کاملا تبخیر شود.

مرحله دوم

زمانی که آب درون قابلمه کشیده شد، شیر را به همراه شکر درون قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم کمی غلیظ شود. در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله سوم

در ادامه نشاسته ذرت را به همراه گلاب مخلوط می کنیم و به همراه پودر هل، وانیل و خامه صبحانه به قابلمه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا سوتلاچ را درون کاسه های مقاوم در برابر حرارت می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کاسه ها را درون یک ظرف بزرگتر گذاشته و به اندازه ای که نصف حجم کاسه ها را بگیرد آب به ظرف می افزاییم. حالا اجازه می دهیم سوتلاچ به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت پایین درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم سوتلاچ به مدت ۱ تا ۲ دقیقه گریل شود تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت ظرف ها را از فر خارج کرده و سوتلاچ ها را به صورت گرم سرو می کنیم. نوش جان.