طرز تهیه خوراک ماهی با سس اسفناج

طرز تهیه خوراک ماهی با سس اسفناج , دستور پخت خوراک ماهی با سس اسفناج

خوراک ماهی با سس اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت است که طعم و مزه بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک ماهی با سس اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزل آلا۱ عدد
اسفناج۱ دسته
گوجه گیلاسی۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
سیر۱ حبه
پنیر دلخواهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی
پودر سیر و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک ماهی با سس اسفناج

مرحله اول

برای تهیه خوراک ماهی با سس اسفناج خوشمزه در ابتدای کار فیله ماهی قزل آلا را به ابعاد کوچکتر برش زده و درون یک ظرف مناسب می گذاریم، سپس مقداری نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه روی آن می پاشیم.

مرحله دوم

در ادامه مقداری روغن زیتون روی فیله‌ های ماهی ریخته و با دست کمی ماساژ می دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا فیله های ماهی مزه دار شوند.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان به سراغ درست کردن سس اسفناج می رویم، برای این منظور اسفناج را شسته و کمی خرد می کنیم، سپس سیر را به صورت ریز خرد کرده و درون یک تابه حاوی روغن می ریزیم. حالا سیر را کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در ادامه گوجه گیلاسی به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوجه گیلاسی سرخ شود. حالا اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اسفناج پخته شود.

مرحله پنجم

زمانی که کمی از آب اسفناج تبخیر شد، خامه را به تابه اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مقداری پنیر پیتزا به تابه اضافه کرده و یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن به تابه اضافه کرده، سپس فیله های ماهی مزه دار شده را درون آن می چینیم و دو طرف شان را سرخ می کنیم. در حین سرخ کردن پوست ماهی را به راحتی جدا کرده و ماهی های سرخ شده را درون تابه حاوی سس می گذاریم.

مرحله هفتم

حالا درب تابه را بسته و اجازه می دهیم سس اسفناج به خورد فیله های ماهی برود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و خوراک ماهی را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.