طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

بیسکویت لیدی فینگر یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و بین المللی است که در دسر تیرامیسو از آن استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر در ادامه با سایت آموزشی نیم پست همراه باشید.

مواد لازم برای بیسکویت لیدی فینگر
آرد سفید قنادی½ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شکر¼ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت لیدی فینگر خوشمزه در ابتدای کار زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه نسبتا گود می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم.

مرحله دوم

پس از گذشت این مدت، زمانی که سفیده تخم مرغ سفید، پفکی و حجیم شد، یک چهارم از مقدار شکر را کم کم به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا شکر کاملا حل شود و سفیده تخم مرغ فرم بگیرد.

مرحله سوم

زمانی که رد پره های همزن روی سفیده تخم مرغ باقی ماند، هم زدن را متوقف می کنیم. حالا زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و باقی مانده شکر درون یک کاسه جداگانه ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم.

مرحله چهارم

هنگامی که مخلوط زرده تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شد، هم زدن را متوقف کرده و آنرا به آرامی به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ می افزاییم، سپس با کمک لیسک به آرامی فولد می کنیم تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد.

مرحله پنجم

حالا آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۴ مرحله به کاسه می افزاییم و به صورت دورانی هم می زنیم تا خمیری یکدست و یکنواخت حاصل شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده، سپس روی کاغذ روغنی با کمک خط کش مستطیل هایی به ابعاد ۱۰ در ۳ سانتی متر می کشیم، سپس بین هر مستطیل به اندازه ۲ سانتی متر فاصله می گذاریم تا بیسکویت ها به هم نچسبند.

مرحله هفتم

در ادامه روی کاغذ روغنی را با مقداری روغن مایع چرب کرده و مایه بیسکویت را درون قیف یکبار مصرف می ریزیم، سپس نوک آنرا با قیچی برش می دهیم. حالا مایه را بین خطوط مستطیل شکل پایپ می کنیم.

مرحله هشتم

سعی کنید هنگام پایپ کردن مایه از قیف فشار دست یکسان باشد که بیسکویت های لیدی فینگر همسان و یک اندازه ای داشته باشید. در ادامه مقداری پودر قند درون الک ریخته و روی خمیرها را با پودر قند می پوشانیم.

مرحله نهم

حالا سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم بیسکویت ها به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی پخته شوند، سپس در ۱ دقیقه پایانی پخت لیدی فینگرها، سینی فر را طبقه بالا قرار می دهیم تا روی آنها گریل شود.

مرحله دهم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم، سپس بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. زمانی که بیسکویت های لیدی فینگر کاملا خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

مرحله یازدهم

در ادامه بیسکویت ها را درون یک ظرف درب دار می گذاریم. این بیسکویت را می توانیم به مدت طولانی در دمای محیط نگهداری کنیم. از این نوع بیسکویت ها می توانید در تهیه انواع دسرها از جمله تیرامیسو نیز استفاده کنید. نوش جان.